Over ons

Schildersbedrijf Quirijn Pijnappels

Als kwaliteit zichtbaar wordt bent u een tevreden klant. Kwalitatief goed schilderwerk herkent u direct. Voor uw bouwproject, woning, kantoor of winkel wilt u een goede uitstraling. Voor Schildersbedrijf Quirijn Pijnappels is dat vanzelfsprekend.

Vakbekwaam en volledig gediplomeerd! Tegenwoordig kan iedereen schilder worden wanneer diegene dat wenst en leuk vind. Schildersbedrijf Quirijn Pijnappels onderscheidt zich door diploma's van het Nimeto, de nationale schilderschool te Utrecht en hiermee dus uiterst vakbekwaam te noemen.
Dit zijn ook de eerste vereiste om onderdeel uit te mogen maken van de OnderhoudNLGarantie.

Mogelijkheden

Uw huis, appartement of bedrijfsgebouw is het waard om er representatief uit te zien en goed te worden onderhouden. Dat draagt niet alleen bij aan het comfort nu, het betekent bovendien waarde behoud in de toekomst. Dat weten wij als geen ander. Wij voeren uw onderhoudsproject dan ook met de nodige zorg uit.

Bij de verkoop van uw woning, schildert Schildersbedrijf Quirijn Pijnappels persé niet als zogenaamd "cosmetisch opknappen". Zij blijven er bij: “goed werk leveren of we doen het niet”. Door op deze wijze te werk te gaan zal de garantie van het geleverde werk overdraagbaar zijn aan de eventuele nieuwe eigenaar van de woning.

Resultaat

Op het moment worden er onderhoudstermijnen zonder bijwerk beurten van 8 à 9 jaar behaald. Met de laatste generatie materialen, is de verwachting om hier zelfs op tenminste 10 jaar uit te kunnen komen. Zwart op wit gegarandeerd vanuit OnderhoudNLGarantie tenminste 4 jaar, in samenwerking met de verfleverancier 10 jaar!

Het resultaat is een langdurige relatie met veel van onze opdrachtgevers. Of dat nu een overheidsinstantie, een woningbouwcorporatie, een vastgoedpartij, een school, een particulier of een bedrijf is. Wij voeren uw opdracht uit met maximale aandacht voor kwaliteit.

Onze vakkennis gecombineerd met flexibiliteit en slagkracht maken ons een goede partner om u de kwaliteit te bieden die u vraagt.

 
 • Schilderwerk binnen en buiten
 • Wand- en plafondafwerking
 • Behangen
 • Metaalconservering
 • Hout(rot) reparaties
 • Spuitwerk
 • Decoratieve technieken
 • Glasservice en isolerende beglazing
 • Vloerafwerking

Aan het woord

 • Voor de werkzaamheden die door het bedrijf Pijnappels zijn uitgevoerd ben erg tevreden. Zowel over service als kwaliteit.

  Dhr. AWG Bens

 • Zoals altijd netjes en goed gewerkt geheel volgens afspraak.

  Dhr. Cor van den Heuij

 • Hier is door de firma Pijnappels echt getoond wat vakmanschap inhoud. Als je al ziet hoe de houtrot aangepakt is, dus het voor werk, is geweldig te noemen. Ook hoe verder de ramen afgesteld werden is goed, deze sluiten weer perfect. Na de voorbehandeling is natuurlijk alles in de grondverf gezet. Het aflakken is geweldig te noemen, mooi strak in de SIGMA lak. Wat nog te vermelden valt is, de grote steigers die gebouwd werden om het te schilderen. Echt een oplossing boven de veranda. Hier voor danken wij Schildersbedrijf Quirijn Pijnappels uit Beers. Dus een aanrader om bij U te komen werken.

  J. Nissen

 • Super gedaan beter kan het niet bedankt !!

  Bas Eltink

 • Zeer tevreden over het schilderwerk in onze woonkamer. Alle kozijnen, plinten, muren en het plafond geschilderd. Alles ziet er goed uit. Heel netjes gewerkt.

  Mevr. R. van Tooren

 • Vakkundig en duurzaam werk in goed overleg met de klant.

  Dhr. J.W. de Goeij

 • Quirijn Pijnappels is bij mij al ruim 20 jaar mijn huisschilder en glaszetter hij werkt netjes goed en komt alle afspraken correct na. hier komt niemand anders binnen.

  Dhr. C.A. van den Heuij

 • Huisgesprek vertoef in goede buurt en statig is mijn stand toch oog ik schraal wat is er aan de hand? de blik wat bleekjes rond mijn raam en deur het stemt wat droevig er ontbeert een frisse kleur maar ach ik ben slecht vastgoed van de mens en sterk afhankelijk van zijn beleid en wens tot op en dag ook hij de noodzaak zag hij kwam met een huisschilder voor de dag die onderwierp mij aan een grondig onderzoek noteerde het netjes in een notitieboek het leidde tot een afspraak en akkoord ik werd geschrapt, geschuurd, ’t was ongehoord onzeker aanvaardde ik dit naakte zijn maar langzaam won mijn humeur terrein vakkundige handen polijstte mij van top tot teen het gelakte straalde in contrast met neutrale steen heel content was ik met deze schilderbeurt grondig, degelijk en trots opgefleurd met complimenten aan Pijnappels uit Cuijk ik ben weer waardig en voel me trots en puik.

  Dhr. H.A. Snepvangers

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?