Winterschilder

De Winterschilder

In de wintertijd (klok) periode introduceren wij de "winterschilder".
In deze periode kunt u van deze actie gebruik maken wanneer u aan de volgende voorwaarden voldoet:

Bij een opdracht in deze periode van tenminste 3 mandagen, geldt er een korting van € 30,00 per man per dag.
Dit geldt voor alle opdrachtgevers bij afgeschermd buitenschilderwerk, binnenschilderwerk en overige vermelde werkzaamheden.
Uitgesloten zijn glasservice en isolerende beglazing.

Wilt u meer weten over de "winterschilder"? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Aan het woord

 • Voor de werkzaamheden die door het bedrijf Pijnappels zijn uitgevoerd ben erg tevreden. Zowel over service als kwaliteit.

  Dhr. AWG Bens

 • Zoals altijd netjes en goed gewerkt geheel volgens afspraak.

  Dhr. Cor van den Heuij

 • Hier is door de firma Pijnappels echt getoond wat vakmanschap inhoud. Als je al ziet hoe de houtrot aangepakt is, dus het voor werk, is geweldig te noemen. Ook hoe verder de ramen afgesteld werden is goed, deze sluiten weer perfect. Na de voorbehandeling is natuurlijk alles in de grondverf gezet. Het aflakken is geweldig te noemen, mooi strak in de SIGMA lak. Wat nog te vermelden valt is, de grote steigers die gebouwd werden om het te schilderen. Echt een oplossing boven de veranda. Hier voor danken wij Schildersbedrijf Quirijn Pijnappels uit Beers. Dus een aanrader om bij U te komen werken.

  J. Nissen

 • Super gedaan beter kan het niet bedankt !!

  Bas Eltink

 • Zeer tevreden over het schilderwerk in onze woonkamer. Alle kozijnen, plinten, muren en het plafond geschilderd. Alles ziet er goed uit. Heel netjes gewerkt.

  Mevr. R. van Tooren

 • Vakkundig en duurzaam werk in goed overleg met de klant.

  Dhr. J.W. de Goeij

 • Quirijn Pijnappels is bij mij al ruim 20 jaar mijn huisschilder en glaszetter hij werkt netjes goed en komt alle afspraken correct na. hier komt niemand anders binnen.

  Dhr. C.A. van den Heuij

 • Huisgesprek vertoef in goede buurt en statig is mijn stand toch oog ik schraal wat is er aan de hand? de blik wat bleekjes rond mijn raam en deur het stemt wat droevig er ontbeert een frisse kleur maar ach ik ben slecht vastgoed van de mens en sterk afhankelijk van zijn beleid en wens tot op en dag ook hij de noodzaak zag hij kwam met een huisschilder voor de dag die onderwierp mij aan een grondig onderzoek noteerde het netjes in een notitieboek het leidde tot een afspraak en akkoord ik werd geschrapt, geschuurd, ’t was ongehoord onzeker aanvaardde ik dit naakte zijn maar langzaam won mijn humeur terrein vakkundige handen polijstte mij van top tot teen het gelakte straalde in contrast met neutrale steen heel content was ik met deze schilderbeurt grondig, degelijk en trots opgefleurd met complimenten aan Pijnappels uit Cuijk ik ben weer waardig en voel me trots en puik.

  Dhr. H.A. Snepvangers

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?