Recensies

Recensies

Voor de werkzaamheden die door het bedrijf Pijnappels zijn uitgevoerd ben erg tevreden. Zowel over service als kwaliteit.

Dhr. AWG Bens

 

Uitstekend schilderwerk geleverd. Niet de goedkoopste maar vakwerk! In overleg is veel mogelijk gebleken.

Mevr. H Zuiderveld

 

Mijn ervaring met dit bedrijf is buitengewoon good in alle opzichten en als het nodig mocht zijn zal ik Quirijn's bedrijf ten alle tijden aanbevelen.

Dhr. F.P.A. van Hoof

 

Fijne mensen goed werk al 20 jaar uitsluitend top kwaliteit

Dhr. C.a Heuij

 

Schildersbedrijf Quirijn Pijnappels levert duurzaam resultaat af. Er wordt na- en meegedacht over wat de beste oplossing is voor een onverwacht probleem. Over de vorderingen van het werk wordt de klant steeds geüpdatet.

Dhr. J.W.H.M. de Goeij

 

Ik kan iedereen dit schildersbedrijf aanbevelen. Het verfwerk is subliem uitgevoerd tot in de puntjes. Ons huis kan er weer jaren tegen. Blij dat wij uit meerdere offertes de juiste keuze hebben gemaakt. Kortom een aanrader.

Dhr. J.A.M. Geurts

 

Vanaf het eerste contact was het prettig samenwerken. Offerte en facturen inclusief het onoverkomenlijke meerwerk was transparant gespecificeerd. Nazorg t.g.v. nawerking reparatie is direct opgepakt en netjes uitgevoerd. Contact en uitvoering was op basis van een prettig vertrouwen, hetgeen de ondernemer en z\ijn assistenten ook uitstraalde. Wij zijn geheel tevreden met het resultaat en getoonde vakmanschap!

Dhr. C.A. Toonen

Zoals altijd netjes en goed gewerkt geheel volgens afspraak .

Dhr. Cor van den Heuij

Super gedaan beter kan het niet bedankt !!

Dhr. Bas Eltink

Vakkundig en duurzaam werk in goed overleg met de klant.

Dhr. J.W. de Goeij

Hier is door de firma Pijnappels echt getoond wat vakmanschap inhoud. Als je al ziet hoe de houtrot aangepakt is, dus het voor werk, is geweldig te noemen. Ook hoe verder de ramen afgesteld werden is goed, deze sluiten weer perfect. Na de voorbehandeling is natuurlijk alles in de grondverf gezet. Het aflakken is geweldig te noemen, mooi strak in de SIGMA lak. Wat nog te vermelden valt is, de grote steigers die gebouwd werden om het te schilderen. Echt een oplossing boven de veranda. Hier voor danken wij Schildersbedrijf Quirijn Pijnappels uit Beers. Dus een aanrader om bij U te komen werken.

Dhr. J.T.J. Nissen

Huisgesprek vertoef in goede buurt en statig is mijn stand toch oog ik schraal wat is er aan de hand? de blik wat bleekjes rond mijn raam en deur het stemt wat droevig er ontbeert een frisse kleur maar ach ik ben slecht vastgoed van de mens en sterk afhankelijk van zijn beleid en wens tot op en dag ook hij de noodzaak zag hij kwam met een huisschilder voor de dag die onderwierp mij aan een grondig onderzoek noteerde het netjes in een notitieboek het leidde tot een afspraak en akkoord ik werd geschrapt, geschuurd, ’t was ongehoord onzeker aanvaardde ik dit naakte zijn maar langzaam won mijn humeur terrein vakkundige handen polijstte mij van top tot teen het gelakte straalde in contrast met neutrale steen heel content was ik met deze schilderbeurt grondig, degelijk en trots opgefleurd met complimenten aan Pijnappels uit Cuijk ik ben weer waardig en voel me trots en puik.

Dhr. H.A. Snepvangers

Zeer tevreden over het schilderwerk in onze woonkamer. Alle kozijnen, plinten, muren en het plafond geschilderd. Alles ziet er goed uit. Heel netjes gewerkt.

Mevr. R. van Tooren

Quirijn Pijnappels is bij mij al ruim 20 jaar mijn huisschilder en glaszetter hij werkt netjes goed en komt alle afspraken correct na. hier komt niemand anders binnen.

Dhr. C.A. van Heuij

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?